Route

Komende van Lanaken, Genk of Maaseik rijdt u het best tot aan de rotonde aan de E314.

Dan rijdt u naar het noorden richting Maasmechelen centrum over de Rijksweg. Uw neemt de tweede weg na de rode lichten en daarna terug rechts. Dit is de Olympialaan (eenrichtingsverkeer). Je vindt ons op nummer 20.

Vanuit Nederland neemt u de E314 (Aken, Antwerpen) en vanuit België via de E314 neemt de afrit 33. U bevindt zich op een rotonde en rijdt naar het centrum van Maasmechelen. U neemt de tweede straat na de rode lichten rechts en daarna terug rechts. Dit is de Olympialaan (eenrichtingsverkeer). Je vindt ons op nummer 20.

Wij zijn ook makkelijk te bereiken met de bus.

Van het trein- en busstation van Genk met busnummer 45 (perron 13) naar Maasmechelen (afstaphalte Endepoel). Duur van de rit is +/- 17 minuten. Na het uitstappen nog 300 meter te voet tot aan de praktijk.

Vanuit Maastricht 'Maartenslaan' met busnummer 63 naar Maasmechelen (afstaphalte Endepoel). Duur van de rit is +/- 43 minuten. Na het uitstappen nog 300 meter te voet tot aan de praktijk. Als u van het station van Maastricht vertrekt (met TEC) naar de Maartenslaan in Maastricht en dan richting Maasmechelen is de duur van de rit +/- 70 minuten.

Parking

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de praktijk.