Wegomleiding door wegenwerken in Maasmechelen centrum.

Door verfraaiingswerken zal de Dokter Haubenlaan in het centrum van Maasmechelen gedurende meerdere maanden afgesloten zijn. Zowel voor patiënten uit de richting Lanaken als voor diegenen uit de richting Dilsen-Stokkem/Maaseik is het raadzaam om de Rijksweg te verlaten ter hoogte van het kruispunt met de Rodenbachstraat. Op de Rodenbachstraat neemt u de 2de afslag links en rijdt u de Opperveldstraat in. Hier neemt u opnieuw de 2de afslag links en rijdt u de Deken Bernardstraat in. Als u nu de 1ste afslag links neemt rijdt u de Olympialaan in.

 

Coronavirus update (26/04/2021)

Wij vragen u om volgende richtlijnen goed toe te passen bij een consultatie.

- De vrije raadplegingen (dinsdagvoormiddag en woensdagnamiddag) gaan opnieuw door. Wel eerst telefonisch reserveren.
Voor de vrije raadpleging op dinsdag (09:00 tot 11:00) gelieve te bellen op maandag tussen 13:00 en 14:00
Voor de vrije raadpleging op woensdag (14:00 tot 16:00) gelieve te bellen op dinsdag tussen 1300 en 14:00

- Gelieve niet eerder dan 5 minuten voor je afspraak je aan te melden aan de balie

- Mogen wij vragen om zo veel mogelijk alleen naar uw afspraak te komen of slechts met 1 begeleider indien dit nodig is.

- Graag ook uw afspraak uitstellen bij ziekte (griepachtig voelen, hoesten en kortademigheid gepaard gaande met koorts) en indien u recent terugkeerde uit een risicogebied. 

- U kunt steeds de online vragenlijst invullen op https://huis.vub.ac.be/corona/intro.php?taal=Ned en het advies ervan opvolgen.

- De wachtzalen zijn dermate heringericht dat de stoelen 1,5 meter van elkaar zijn verwijderd. - Gelieve je eigen mondmasker op te zetten. Indien je er geen hebt voorzien wij er één.

- Verder letten wij op extra handhygiene: er is de mogelijkheid om uw handen te wassen en pompjes met alcohol voor handdesinfectie. Ook de toestellen worden telkens ontsmet!

Alvast bedankt voor uw begrip!