Nieuwe laser voor ooglaseren "zien zonder bril"

De Teneo van Bausch&Lomb is in gebruik genomen en is de TOP op wereldniveau.

Met het gebruik van deze laser blijven we als lasercentrum een vooraanstaande rol spelen.

De snelheid, precisie en ergonomie van deze laser is dermate verbeterd dat we onze hoge standaard kunnen aanhouden.

Maakt gerust een vrijblijvende afspraak als je wil kijken of je in aanmerking komt voor een laserbahandeling.

Lees meer

Infosessie "IntraLase" online

Door de huidige maatregelen rond COVID19 zal de infosessie rond "zien zonder bril of contactlenzen" via een online platform ZOOM plaatsvinden.

Omdat we de veiligheid van onze patiënten niet in gedrang willen brengen en we de social distance niet kunnen garanderen tijdens de veel bijgewoonde infosessie, gaan we voor de eerste maal deze presentie online geven.

Dr. Nijs en de optometristen zullen hierbij hun gebruikelijke presentatie live streamen.

Lees meer

Low Vision in OAMM

Slechtziendheid of low vision komt meer en meer voor. Een multidisciplinair team gaat hierbij op zoek naar de juiste hulpmiddelen rekening houdende met je specifieke mogelijkheden en beperkingen.

Lees meer

Hercertificatie ISO9001:2015 door Lloyds

Op 26 en 27 september heeft Lloyd's Register de OAMM een bezoek gebracht in het kader van een hercertificatie voor ISO9001:2015.

Gedurende deze twee dagen is de praktijk door experts doorgelicht naar organisatie, visie en patiëntvriendelijkheid volgens de normen van ISO 9001.

De tweede dag werd afgerond met een positieve evaluatie waardoor de OAMM zich voor 3 jaar ISO-gecertificeerd mag noemen.

Lees meer

Dr. Alix Somers glaucoomspecialist

Dr. Alix Somers is op 2/1/2018 bij OAMM begonnen als oogarts. Naast de algemene oogziekten zal zij zich voornamelijk toeleggen op de glaucoompathologie. Hierdoor wordt deze belangrijke subspecilisatie gevoelig versterkt binnen OAMM.

Lees meer

Het Ooglasercentrum verhuist naar Zolder

Het Ooglasercentrum ruilt na 16 jaar zijn vestiging in Paal in voor een nieuwe locatie te Zolder. In het voormalige hotel "Chicane" aan het circuit van Zolder ligt de Global Care Clinic. 

Op de eerste verdieping heeft het OLC zijn intrek genomen. Alle lokalen zijn ook hier ingericht conform de voorschriften van de "werkgroep extra-murale centra". Dezelfde ploeg van dokters en medewerkers zullen ook hier de patiënten met de beste zorg behandelen.

Lees meer